Sabtu, 10 Mac 2012

Ape maksud persahabatan yang sebenar..????

Assalam....arini aku tertanyer-tanyer kat diri aku sendiri,aper  makssud persahabatan yang sebenar..???
  bila aku fikir-fikirkan balik,maksud persahabatan yang sebenar aderla sahabat yang sentiaser ader kat sisi kawanyer...dalam susah ataupon senang....tak semua manusia tu betul...tapi belajarla untuk menasihati 
 seseorang tu..janganlah menghukum seseorang tu dengan care melarikan diri n' tak bercakap dengan dier....
sO sendiri fahamla...aku cakap kat sini bukan dengan niat nak mengutuk or mengate sesiape..tapi tulah 
 kenyataan yang aku rase sekarang nie...sedih atas segaler-galerye per yang korunk dah buat kat aku....
walaupon aku ni cakap macam-macam kat korunk..tapi sekurang-kuranyer aku takderla nak mengelak tok     taknak jumpe korunk an.....atas ape yang jadi..aku mintak maaf sangat-sangat..oK...:)

Jumaat, 9 Mac 2012

8/mac/2012...Tarikh keramat buat aku...

Assalamm.....sekarang nie genaplah umur ku 19 tahun,huh.... cepatyer maser tu berlalu thanx kepade
  yang wish birthday aku semalam dan tak luper jugak hubby tercinta sebab jadi orang pertame wish
birthday beby...n'tQ jugak bagi hadiah yang tak ternilai nie....lOvE yOu sOOoooooOOOooo mUcHhhhh...<3
  aperpon terima kasih jugak kat ibu sebab sentiaser mendoakan aku supayer berjaye di dunia n' akhirat,tQ mUm....dan semalam jugak aderla hari wanita sedunia....sO aku rase bangge menjadi seorang wanita....
  yang sentiaser dihargai oleh kaum lelaki....hahahaha....dan perkare yang paling membuatkan aku sedih biler semalam rumahku banjir.....sedih yang teramat sanggat-sanggat...:'(,sabar yer iBu...Allah uji kiter lagi..mIsS
 mY mUm sOoooOOOoooOOOooooOOOO mUcHhhHHhhhHh...<3.Aku b'doa agar hidup aku sentiaser
bahagia bersame insan tercinta n' aku nak berjaye d'dunia n' akhirat....aperpun yang jadi kat aku hari nie aderla  
 ujian dari Allah...:)

Ahad, 4 Mac 2012

HaPpY bIrThdAy mUm....

Assalammm....rsenyer dah lamer tak update blog,rindu nak berceloteh kat blog nie....so disebabkan ariny birthday mak aku....dengan semangat yer aku nak update blog...hApPy BiRthdAy iBu..... yG kE 43....apErpOn semoga ibu d'panjangkan umor dan dimurahkan rezeki...sayang ibu sangat-sangat...mmuuaahhhx3.....ramai yang sambut birthday aryni...birthday adik sepupu akupon arinY gak,
dier mintak hadiah kat aku,memang takder hadiahla jawabyer....duetpon ngah kering nIe....hahahahha
AperpOn hApPy bIrThdAy mUm...mAy Allah bLesS yOu,yOur aRe mY mOtHeRr's In tHe wOrId aNd  iN aFtErWoRlD....lUv yOu vErY mUcH.....^_^.Kadang-kadang ibu marah akak tu bersebabkan,bukan suke-suker ibu nak marah akak,sebab ibu sayangkan akak,ibu nak tengok akak berjaye macam orang laenkan ibu,..akak mintak maaf sangat-sangat kat ibu sebab selalu sakitkan hati ibu,selalu melawan cakap ibu....dalam hidup akak ader ibu sorang jer sampai biler-bilerpun ibu tetap ibu akak.....akak akan belajar rajin-rajin macam maner yang ibu nak...cume doa jer yang akak harapkan dari ibu...doakan akak berjaye yer ibu....lOvE yOu mUm.....<3




                       p/s: tetibe plak ader babak sedih an....hahahahaha,soorryyyyla yEr....tak
                             sengajEr nAk ader an cIter sEdIh nIe....eNjOy oK...^_*